Om oss

Efter 25 år som underleverantör till alla större reklam-, display- och inrednings-producenter i Sverige föddes idén till Displayfabrikens koncept.

Med samlad erfarenhet av alla led i processen, från konstruktion och produktion till distribution, såg vi potentialen till en mer effektiv leveransmodell.

Vi drivs av att utmana etablerade arbetssätt för att skapa maximal kundnytta. Vi handlar direkt med materialproducenter och sammanför dessa med våra internationella partners för produktion och distribution.

Av erfarenhet vet vi att varje kund har olika krav och behov. Att varje projekt mår bäst av ett skräddarsytt leveransalternativ. Vårt säljkontor finns därför nära dig, för att alltid kunna ge snabb och pålitlig service

Välkommen!

Design och konstruktion
Vi samarbetar med ett flertal kunniga produktutvecklare, konstruktörer och tekniker. Våra specialister är tillgängliga för ditt projekt om det behövs material- och designlösningar, konstruktionsritningar, produktionsverktyg eller visualiseringar i t.ex. 3D.

Produktion
Genom vårt etablerade nätverk av globala och lokala producenter levererar vi efter ditt behov och inte efter våra egna förutsättningar.

  • Ett flertal producenter i bl.a. Baltikum och norra Polen för att möta krav på närhet och flexibilitet i kombination med ett lågt pris.
  • Producenter i Norden då det krävs en högre grad av kontroll samt mer tekniskt avancerade lösningar och produktion.

Logistik
Vi samarbetar med ett flertal logistik- och distributionsföretag som tillhandahåller hela leveransprocessen. Efter behov kan vi erbjuda orderhantering, administration, lagerhållning, emballering, skräddarsydd packning samt distribution till centrallager eller flera slutdestinationer (t.ex. butiker, lokala kontor, etc.).