LED skyltar

LED paneler

LED skyltar I vårt utbud av LED ljusskyltar och posters kan vi erbjuda följande modeller. Basic, click, magnetic samt textil. Samtliga av våra light boxes har mycket hög kontrast och kan beställas i olika färgtemperaturer (Kelvin), samt i enkelt, dubbelsidigt, plant eller böjt utförande. Vi kan leverera LED skyltarna i valfritt format upp till 2450 x 1250 mm och naturligtvis har vi de vanligaste formaten som standard. En annan stor fördel är den slimmade och tunna profilen som gör dessa paneler till det självklara valet för butik och inredning. LED lightbox magnetic har endast 15 mm tjocklek och textilvarianten 23 mm profil.

Kontakta oss för priser samt mer information om vårt kompletta utbud.

LED panel basic

LED panel basic

Lumaire Basic LED-panel är en perfekt lösning för designers och tillverkare att uppfylla sina belysningsbehov. Med endast 5 mm tjocklek  (8 mm med kylprofilen) kan denna LED platta anpassas till ert behov såsom displayer, möbler och inredning samt skyltar.

Ladda ner datablad (basic)

LED panel click

LED panel click

Lumaire Click är den klassiska versionen av LED skylt.  Vår specialtillverkade snäppram medger en enkel ändring av grafik, i några enkla steg kan alla ändra grafiken utan några speciella verktyg. Tjockleken är endast 17 mm och kan ge en ljusstyrka på upp till 11 000 lux.

Ladda ner datablad (click)

LED panel Magnetic

Lumaire Magnetic LED-panel är vår stolthet. Endast 15 mm tjock oavsett enkel eller dubbelsidigt ljus, en ljusstyrka på upp till 11 000 lux gör denna panel till en av marknadens bästa i detta segment. Front plasten med magnetram gör det enkelt att byta ut budskapet. Kan beställas i ALU, Vitt och svart utförande.

Ladda ner datablad (magnetic)

LED Panel Textil

Lumaire LED Textil är marknadens tunnaste med endast 23 mm tjocklek för enkel och 50 mm för dubbelsidig. Skyltarna är mycket strömsnåla samtidigt som de kan ge en ljusstyrka på upp till 11 000 lux. Standard profilen för väven gör det enkelt att välja sin egen leverantör av textil fronten.

Ladda ner datablad (textil)